Welkom in de Tynster Thee Tuin

Over ons

 

De Tynster Thee Tuin is ontstaan uit onze liefde voor het leven op het platteland, de liefde voor deze plek en het zelf maken en verwerken van allerlei producten die we hier planten en kweken. Appels, pruimen, bessen, frambozen etc.... we maken er eenvoudige maar goede producten vol smaak van.

De thee die we serveren in de Thee Tuin zetten we voor u  in een potje, zodat de thee echt kan trekken. Natuurlijk gebruiken wij losse thee van prima kwaliteit en serveren wij daarbij huisgemaakte lekkernijen. We hebben altijd een variatie van de appeltaart met daarnaast een wisselend aanbod van taart en cake.  Natuurlijk alles uit eigen oven. 

Een ei hoort erbij!

Bij het buitenleven hoort ook levende have. We hebben verschillende soorten kippen, die ook verschillende soorten eieren leggen; in formaat en in "allerlei" verschillende kleuren, van wit naar bruin en zelfs groene varianten ontbreken niet. De eieren worden door ons natuurlijk gebruikt om de taarten mee te maken, maar u kunt ook bij ons een doosje kakelverse eitjes kopen. Verder zijn we in het bezit van katten, honden en drie paarden. Dit zijn Tinkers, een paardenras uit Ierland en herkenbaar aan de mooie sokken. Deze paarden worden door ons bereden en wij geven op kleine schaal paardrijles aan zowel kinderen als volwassenen. Ook mennen wij met deze paarden en verzorgen wij bv. picknicktochten met paard en wagen. Sinterklaas, wie kent hem niet?, is een regelmatige gebruiker en tegen 5 december halen wij hem met paard en wagen van de boot. 

Fietsers, wandelaars en ruiters, welkom!

Omdat wij zo van paarden houden, hebben wij een aanbindplaats voor paarden gemaakt. Ruiters, die een heerlijke buitenrit maken, zijn bij ons van harte welkom om een kopje thee te komen drinken. Voor het paard wordt dan goed gezorgd! Ook honden, mits aangelijnd, zijn van harte welkom.

 In de kast van onze wagen verkopen wij wat huisgemaakte producten, zoals jam en chutney, brocante en kleine cadeautjes. Ook onze prachtige eitjes kunt u daar krijgen. Neemt u maar eens een kijkje.

Wij hopen u in de Tynster Thee Tuin een klein momentje mee te laten genieten van al het goede dat wij hier op onze plek hebben gevonden.


Frank & Jacqueline Smits
en het verdere team van De Smitsen